;

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten op deze nieuwspagina.

 

“Het maakt niet uit hoe je communiceert, áls je maar communiceert.” Onder dit motto behandelt Logisch! logopedisch expertisecentrum, onderdeel van de WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep), jaarlijks honderden cliënten. Van een pasgeboren baby’tje dat moeite heeft met drinken tot een oudere mevrouw die hulp zoekt om in contact te blijven met haar omgeving; en van een kind met een achterstand in taalontwikkeling tot cliënten met een dubbele beperking.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Hele fijne feestdagen & alle goeds voor 2023!

Ivonne, Ine, Tanya, Daisy,
Linda, Marjolijn, Gerie, Marin

Logisch!
Lees verder

Elke maand hebben wij een nieuwsbrief.

Nieuwsgierig? Uiteraard kan je ze lezen.

Vind je het wenselijk om ons binnenkort te spreken, bel of mail ons dan!

 

Nieuwsbrieven:
Februari 2021
Maart 2021
April 2021

 

Veel leesplezier,
Team Logisch!

Logisch!
Lees verder

Gezondheid en veiligheid staan voorop. We geven gehoor aan de landelijke maatregelen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Logisch!
Lees verder

Het kan je niet ontgaan zijn: vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet gelden, de AVG. Hier lees je wat dit voor jou betekent.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Tijdens een logopediecongres raakte één van de logopedisten van Logisch! in gesprek met een Belgische collega. Deze was heel geïnteresseerd hoe wij in Nederland werken. Een afspraak om een keer bij ons ‘in de keuken te kijken’ was snel gemaakt. Op donderdag 19 oktober kregen wij bezoek van een groep Belgische collega’s.

Logisch!
Lees verder