Home / Team

Team

Onze logopedisten: Ine Hersbach, Gerie Tol, Tanya van Poorten, Linda van Dijk en Ivonne Scheer

Het team van Logisch! bestaat uit vijf logopedisten. De logopedisten zijn allemaal allround opgeleid en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast de allround kennis over de stem-, spraak, taal-, gehoor- en eet en drinkproblemen hebben wij de volgende expertise in huis: preverbale logopedie, Oro-myofunctionele therapie (OMFT), behandeling volgens de PROMPT principes, Totale Communicatie, behandeling van stotteren, autisme en communicatie, sensorische informatieverwerking en schisisbehandeling.

Tevens bieden wij gespecialiseerde behandelingen zoals Dierondersteunende Therapie (DOT) en Muzieklogopedie (MULO) wanneer blijkt dat dit van toegevoegde waarde is om communicatie voor specifieke hulpvragen verder te ontwikkelen.

Soms is het van belang om met andere disciplines samen te werken zoals fysiotherapeuten, speltherapeuten, ergotherapeuten, di√ętisten, leerkrachten en andere onderwijsspecialisten, artsen, medisch specialisten, tandartsen en/of orthodontisten.¬† De logopedisten van Logisch! zien de meerwaarde van deze samenwerking en zijn actief in het opstarten en het behouden van deze contacten.